OPPLEVELSESJAG

 

Det finnes mennesker som har strevd i flere år for å få opplevelser som de mener kan tilfredsstille deres åndelige behov. De håper at opplevelsene skal få dem til å føle seg mer åndelige. Er du en av disse vil jeg spørre: Hvor lenge skal du ha det slik du som nå?

 

Merker du ikke at din søken etter store opplevelser binder deg? At den tar fra deg din frihet i Kristus. Hvorfor gleder du deg ikke over det du har i Jesus? Hvorfor slår du deg ikke til ro med at Gud kanskje ikke vil gi deg de store opplevelsene du søker? Hvorfor kan du ikke likeså godt si til deg selv at dersom Gud vil gi deg opplevelser så får du dem, når han vil gi deg dem. Du trenger ikke jage for å oppnå dem.

 

Er du bundet av jaget etter opplevelser, så merk deg følgende: Jesus har kjøpt deg fri fra Guds dom over dine synder. Din sak med Gud er i orden. Er ikke det nok for deg? Når noen fanger deg inn i en tankegang som får deg til å tenke at du ikke er åndelig nok fordi du mangler opplevelser, kan du si: Jeg trenger ikke store opplevelser for å være en kristen. Jeg trenger bare Jesus.

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits